Book et band

Book et band til festen

Uptown

Ved siden af mit job som vinkonsulent, har jeg siden 1997 spillet til bryllupper, firmafester og større private fester. Kun afbrudt af min tid hos Bamses Venner, hvor jeg spillede 48 livekoncerter. Man kunne vel også kalde det for en stor fest, når op mod 2000 glade mennesker sang med på de kendte Bamse numre:-)

De sidste 10 år har jeg spillet med bandet Uptown, der spiller de største hits fra de sidste 50 år. Uanset om du er til Rock ́n ́Roll, småfunky disco, 70 ́er, 80 ́er, 90 ́er-musik eller nyere hits – er der musik for alle!

VinMusik.dk-Uptown

Samantha Antoinette Smith Band

Efter en lang corona-pause har Samantha Antoinette Smith nu igen mulighed for at komme tilbage og synge i Danmark. Samantha bor i England og har gennem en lang karriere gjort sig bemærket med sin kraftfulde, smukke og markante stemme samt en evne til at levere et forrygende og medrivende show.

Hendes talent understreges af en næsten vanvittig perlerække af verdensstjerner, som hun har sunget backing for: Depeche Mode, Jamiroquai, Luther Vandross, Maria Carey, George Michael, Simply Red, Tina Turner, Paul McCartney, Andrew Lloyd Webber, Anastacia, Lionel Richie, Dave Stewart, Blur, Joe Cocker, Jimmy Cliff, James Brown, Puff Daddy, Gloria Gaynor, Michael Bolton, Erasure m.fl.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er VinMusik.dk-Samantha-tw-1024x518.jpg
The Blues

Sideløbende med arbejdet som studie- og backing vokalist har hun en solokarriere inden for bluesmusikken. Vi taler blues-, soul- og gospel-numre fra øverste hylde. Sætlisten er en blanding af klassikere og mindre kendte numre, som dog alle har det til fælles, at de leveres i Samanthas egen fortolkning med garanti for tårnhøjt musikalsk niveau, dedikation – og en fest!

Bandet

På guitar den virtuose guitarist Kasper ”Lefty” Vegebjerg, som tillige har spillet som sideman for en lang række bluesstjerner på turne i Europa (Kai Strauss, Lightning Moe m.fl.)

På trommer er det den tight svingende Asmus Jensen (Delta Blues Band, Omar and the Howlers, Charles Burton, Joe Louis Walker, Earl Thomas m.fl.)

På bas Jakob Kortbæk (Big Creek Slim, Franck White, Copenhagen Slim m.fl.) I øvrigt min gamle bandmakker fra 90´erne, hvor vi turnerede rundt i det aarhusianske natteliv med bl.a. Radioens Bluesband.

Når Samantha er i Danmark, er jeg ind imellem med i holdopstillingen. Selv om jeg spiller mange slags musik, er jeg jo en “bluesman to the bone”. Især i 90´erne spillede jeg med en række bluesbands i Aarhus. Jeg nåede også at opleve – måske den største af dem alle, Stevie Ray Vaughan live – kun 1 mdr. før sin tragiske død i 1990.

Jeg spillede første gang sammen med Samantha i 2019, da jeg skulle lave en “bluesificeret” VinMusik-smagning på det flotte Galleri Kirk i Aalborg. Galleriet er især kendt for de mange fantastiske gavlmalerier, der er kommet i Aalborg gennem de senere år – alle malet af internationale kunstnere. Der var Blues Festival i byen og Samantha og band skulle spille efter mig. Jeg var fræk nok til at sige, at jeg manglede et backingband til min vinsmagning. Det gik fantastisk godt og endte med 3 koncerter sammen med Samantha & Co. denne weekend.

Du kan booke Samantha Antoinette Smith Band direkte på mail@vinmusik.dk eller 6085 0703.

Samantha turnerer pt. rundt i England med de originale musikere fra George Michaels tidligere band, så vi skal typisk 3-8 mdr. frem i tiden før, at hun er ledig. Koncerten er normalt på 2 x 50 min. Det er også muligt at arrangere en VinMusik-smagning før koncerten, som jo giver en ekstra god stemning.