Book et band


Samantha Antoinette Smith Band – blues, soul og gospel

Hendes talent understreges af en næsten vanvittig perlerække af verdensstjerner, som hun har sunget backing for: Depeche Mode, Jamiroquai, Luther Vandross, Maria Carey, George Michael, Simply Red, Tina Turner, Paul McCartney, Andrew Lloyd Webber, Anastacia, Lionel Richie, Dave Stewart, Blur, Joe Cocker, Jimmy Cliff, James Brown, Puff Daddy, Gloria Gaynor, Michael Bolton, Erasure m.fl.

Sideløbende med arbejdet som studie- og backing vokalist har hun en solokarriere inden for bluesmusikken. Vi taler blues-, soul- og gospel-numre fra øverste hylde. Sætlisten er en blanding af klassikere og mindre kendte numre, som dog alle har det til fælles, at de leveres i Samanthas egen fortolkning med garanti for tårnhøjt musikalsk niveau, dedikation – og en fest!

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er VinMusik.dk-Samantha-tw-1024x518.jpg

Bandet

På guitar den virtuose Kasper ”Lefty” Vegebjerg, som tillige har spillet som sideman for en lang række bluesstjerner på turne i Europa (Kai Strauss, Lightning Moe m.fl.)

På trommer den tight svingende Asmus Jensen (Delta Blues Band, Omar and the Howlers, Charles Burton, Joe Louis Walker, Earl Thomas m.fl.)

På bas Jakob Kortbæk (Big Creek Slim, Franck White, Copenhagen Slim m.fl.) I øvrigt min gamle bandmakker fra 90´erne, hvor vi turnerede rundt i det aarhusianske natteliv med bl.a. Radioens Bluesband.

Når Samantha er i Danmark, er jeg ind imellem med i holdopstillingen. Selv om jeg spiller mange slags musik, er jeg jo en “bluesman to the bone”. Især i 90´erne spillede jeg med en række bluesbands i Aarhus. Jeg nåede også at opleve – måske den største af dem alle i nyere tid, Stevie Ray Vaughan live – kun 1 mdr. før sin tragiske død i 1990.

Jeg spillede første gang sammen med Samantha i 2019, da jeg skulle lave en “bluesificeret” VinMusik-smagning på det flotte Galleri Kirk i Aalborg. Galleriet er især kendt for de mange fantastiske gavlmalerier, der er kommet i Aalborg gennem de senere år. Der var Blues Festival i byen og Samantha og band skulle spille efter mig. Jeg var fræk nok til at sige, at jeg manglede et backingband til min vinsmagning. Det gik fantastisk godt og endte med hele 3 koncerter sammen med Samantha & Co. denne weekend.

Samantha turnerer også rundt i England med de originale musikere fra George Michaels tidligere band, så vi skal typisk 3-4 mdr. frem i tiden før, at hun er ledig. Koncerten er 2 x 50 min. Det er også muligt at arrangere en VinMusik-smagning før koncerten, som jo giver en ekstra god stemning.


Book et partyband til festenUptown

De sidste 10 år har jeg spillet med bandet Uptown, der spiller de største hits fra de sidste 50 år. Uanset om du er til Rock ́n ́Roll, småfunky disco, 70 ́er, 80 ́er, 90 ́er-musik eller nyere hits – er der musik for alle!

VinMusik.dk-Uptown